Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Coaching

Werken aan jezelf en je toekomst ………. ?

IMG_0338

Door scherp naar je te luisteren, je te confronteren waar nodig, vanuit respect en gelijkwaardigheid. Zal ik je prikkel, breng ik je soms in verwarring en zet je aan het denken. Met openheid en luchtigheid waar dat gepast is en diepgang, waar dat nodig is. Waarbij ik de verantwoordelijkheid bij jou laat. Uiteindelijk zal jij het gaan doen….jij bent aan zet !

Hoe werkt coaching ?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je vertelt waar je mee zit, waar je tegenaan loopt, wat je graag anders zou willen, waar je hulp bij denkt te kunnen gebruiken. We bespreken samen hoe ik je daarbij kan helpen. Het aantal benodigde gesprekken hangt af van jouw specifieke vraagstuk, de onderwerpen die jij aan bod wilt laten komen. Én van de tijd en energie die jij zelf in het coachingstraject steekt. Dit werkt alleen als er vertrouwen is wederzijds. Je ontvangt per e-mail van mij het voorstel voor je coachingstraject zoals we dat hebben besproken. Speciaal voor jou op maat samengesteld en gericht op jouw coachingsvraag. Zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen en kunt laten bezinken.

Als je besluit er voor te gaan, gaan we vervolgens van start met het traject. Gesprekken van een uur die om de week plaats vinden. Ondersteund door werkopdrachten daag ik je uit om naar jezelf te kijken en in actie te komen. De werkopdrachten zijn speciaal op jouw vraag en behoeftes afgestemd. Zodat je thuis ook aan de slag blijft. Daarmee bepaal jij zelf hoe snel en diep we gaan. Gedurende het traject staan we regelmatig stil om te kijken of we nog de goede kant op gaan. Is de ingeslagen richting nog de juiste? Gaan we te snel of te langzaam ? Moeten we misschien wat bijsturen? Alles om er voor te zorgen dat de vooraf vastgestelde (of tussentijds bijgestelde) doelen ook daadwerkelijk behaald worden. Zodat je met een tevreden en trots gevoel terug kunt kijken. En vooral enthousiast vooruit kunt kijken naar jouw toekomst.

Testimonials

Kortom: je krijgt kansen, benut nieuwe mogelijkheden, gaat concrete uitdagingen aan en kan jezelf zijn.

"wil je nogmaals bedanken voor de steun in ontzettende moeilijke tijd, je luisterend oor heeft mij erg goed gedaan maar ook de spiegel die je mij voor hield, was voor mij persoonlijk zeker niet leuk maar zeer waardevol....... ik ben daardoor zaken anders gaan zien en heeft mij inzichtelijk gemaakt hoe het nu verder met mij gaat ...... thanks !

Getekend Michael de Jong