Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Outdoor Cooking

KOOK&COACH, training en advies organiseert onder deskundige leiding van onze chefs kookworkshops in de buitenlucht. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van traditionele kooktechnieken brengen wij de lekkerste gerechten op tafel. Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch oven, vlees roosteren op de driepoot. Ontstress in een ongedwongen sfeer en geniet van pure gerechten bereid van verse ingrediënten. Ervaar daarnaast de warmte van het kampvuur en proef de sfeer!

Bij KOOK&COACH, training en advies bereid je in groepjes verschillende specialeIMG_0001 gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte uitleg ga je gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje met de voorbereidingen aan de slag. De ene groep maakt het vuur aan op traditionele manier, de andere groep begint met het zoeken naar eetbare, medicinale of andere bruikbare planten en met het snijden van verse producten. Voorzien van een recept en ingrediënten ga je hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Deze Bourgondisch maaltijd is de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren wat daadwerkelijk geproefd mag worden Outdoor Cooking. Deze inspirerende workshop "Outdoor Cooking" is een bijzondere teamervaring. Met een kampvuur, minimale instructie en verse, biologische ingrediënten maakt je samen met uw team zelf een driesterrenmaaltijd klaar. Op één van onze inspiratie-locaties of een locatie naar keuze ga je heerlijk in de buitenlucht aan de slag. Met de nodige spanning, want het avondeten staat op het spel. Outdoor Cooking als onderdeel van een training. Het kan worden ingezet als communicatietraining, waarbij het koken als metafoor voor de samenwerking staat.

Hoe verdeel je de taken, wie neemt de leiding, welke prioriteiten worden er gesteld?
 Hoe gaat u om met succes en tegenslagen? Tijdens het koken worden groepsprocessen, IMG_0334teamdynamiek en gedrag zichtbaar gemaakt. Het samen koken is een teamversterkende ervaring, waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden. Tijdens deze workshop kan je geen gebruik maken van een fornuis, oven of ander kooktoestel. De gehele maaltijd wordt bereid in de natuur, met producten uit de natuur. Back to basic op verrassende en inventieve wijze. Buiten koken als teambuilding activiteit, omdat er tijdens het samen koken automatisch een verbinding ontstaat tussen de deelnemers, is het programma zeer geschikt voor netwerkdagen en teamuitjes. Daarnaast is het outdoor koken ook in te zetten als onderdeel van een training gericht op leiderschap, samenwerking en communicatie.

Het kookboek

Met dank aan Qvist Outdoor cooking. Klik hier voor de PDF-bestand.

Testimonials

Kortom: je krijgt kansen, benut nieuwe mogelijkheden, gaat concrete uitdagingen aan en kan jezelf zijn.

"wil je nogmaals bedanken voor de ontzettende leuke en lekkere middag. Ik vond het echt grandioos. Ik heb mij prima vermaakt. De combinatie van de gerechten zijn top. Zeker de humor van jou en je medewerker heeft bijgedragen aan het slagen van de middag"

Getekend een natuurliefhebber

Nogmaals bedankt Philip Schellens voor de foto's, http://www.indevrijenatuur.nl

Comments are closed.