Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Personal Coaching

Personal coaching is individuele ondersteuning om antwoorden te vinden bij vragen en wensen rondom jezelf. Door oefeningen en verdiepende gesprekken kijk je objectiever naar jezelf. Dit helpt om bewuste keuzes te maken.

Waarom kies je voor personal coaching ?
Door te kiezen voor personal coaching vergroot je je zelfkennis. Ik stel vragen en geef opdrachten die nieuwe inzichten geven. Hierdoor ben je in staat je eigen antwoorden te vinden. Personal coaching maakt je bewust van dát wat je energie geeft.

Door zicht te krijgen op je kwaliteiten, drijfveren, wensen en valkuilen ontdek je wat je echt wilt en waar jij je op wilt richten. Je ervaart wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om dat te gaan doen wat bij je past en wat je een blij mens maakt.

In het eerste (gratis) gesprek krijg je een indruk van de manier waarop ik werk. Daarnaast kunnen we beiden bekijken of het klikt en er voldoende vertrouwen is, een belangrijke voorwaarde voor een succesvol coachtraject.

Personal coaching is maatwerk. De aanpak varieert van reflecterende, diepgaande, confronterende gesprekken tot huiswerkopdrachten en praktische oefeningen. Aan jou de taak om eerlijk en nieuwsgierig te zijn naar jezelf !
Ik geef je water, licht, en voeding maar jij bepaalt wat er gebeurd, jij bepaalt of je wil groeien.

Resultaat: het zetten van de stappen die leiden naar jouw persoonlijke doel.

Wil je je verder ontwikkelen? Wil je gaan doen wat je altijd al wilde?
Wil je glasheldere feedback op wat je doet en hoe je overkomt?
Wil je weer de energieke vriend, partner of ouder zijn?
Wil je effectiever communiceren en leidinggeven?
Heb je een dilemma en weet je niet wat je moet doen?

Dan is personal coaching iets voor jou. Zin om met jezelf aan de slag te gaan? Neem contact met ons op, info@kook-coach.nl

Testimonials

Kortom: je krijgt kansen, benut nieuwe mogelijkheden, gaat concrete uitdagingen aan en kan jezelf zijn.

 

Comments are closed.