Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Over ons

Wie zijn wij

De oprichter van KOOK&COACH, training en advies, Berry Dalderop, heeft na jarenlange ervaring als trainer/coach een eigen methodiek en stijl ontwikkeld. Tot en met 2005 heeft hij nationale en internationale werkervaring binnen verschillende HORECA managementfuncties, binnen en buiten Defensie.

In 2006 is hij overgestapt naar het geven van trainingen binnen en buiten Defensie (Operationele Catering binnen de Defensie) daarna heeft hij zijn kennis vergroot door een post HBO opleiding te volgen als Professioneel Trainer bij TFC en de Professioneel Coach opleiding van Marijke Lingsma , Coachboulevard.

Daarnaast heeft hij DiSC BENELUX International Trainer

Centraal in onze trainingen staan lef en leiderschap en plezier.
Onze trainingen moet je beleven en zijn moeilijk in woorden te beschrijven.

Een van onze deelnemers noemde het , “Ik vond je echt authentiek! Gedurfd met humor en er werd getraind met emoties! De betrokkenheid was voelbaar. “

Een andere reactie:” De energie die jij uitstraalt wakkert mensen aan , vond het grandioos, heb mij prima vermaakt. Mijn complimenten voor de manier waarop jij alles georganiseerd hebt, prima gerechten en het wat zalig”

Onze waarden

Lef, leiderschap en plezier vormen samen ons ‘DNA’. Kenmerken die vertellen wat KOOK&COACH, training en advies zo bijzonder maakt en wat ons inspireert.

Deze kernwaarden bepalen de manier van werken van binnenuit. Ze vormen de basis voor besluiten die we nemen en fungeren als het kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.
Lef
Confrontatie aangaan & veiligheid bieden. Samen met u een nieuwe weg inslaan

Leiderschap
Leiderschap tonen & bevorderen van persoonlijk leiderschap.

Plezier
Met humor en plezier leert men het snelste en het meeste.

Berry Dalderop heeft  ruim 25 jaar ervaring binnen de HORECA van Defensie in allerlei verschillende operationele functies.

2006 -
hij heeft de overstap gemaakt van de operationeel catering naar het OTCLog, het Opleidings en Trainingscentrum Logestiek waar hij de volgende trainingen gaf, Basis Voedselveiligheid en Sociale Hygiene maar ook het lesgeven op al het groene materiaal wat Defensie heeft voor de Operationele Catering. Tevens vervulde hij de functie als mentor/senior trainer om daar “jonge” leidinggevende te begeleiden als aankomend instructeur.
2011 -
daarna kreeg hij de kans om bij DMLO, het opleidingscentrum voor Militaire Leiderschap te werken en heeft die met twee handen aangepakt. Het trainen, adviseren , ondersteunen van “jonge” leidinggevende binnen de Koninklijke Luchtmacht, maar ook daarbuiten.
2012 -
hij is geslaagd voor de Post HBO JJ Trainersacademie. Tevens heeft hij de cursus Situationeel Leiderschap II Train de Trainer, DiSC International Trainer en Situationeel Zelf Leiderschap Train de Trainer ( Blanchard ) met goed gevolg afgesloten

Onze visie

Het geloof in menselijk potentieel.

Het kapitaal van organisaties bestaat uit mensen die er werken. Als zij hun talenten inzetten en hun potentieel benutten, is er heel veel mogelijk. Daarom geloven we sterk in de mens. Als dit op de juiste manier wordt aangesproken zijn mensen gelukkiger, loyaler en ondernemender. Zij voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling waardoor de organisatieresultaten kunnen verbeteren.

Onze missie

Het vergroten van het eigen vermogen van mensen en organisaties.

We laten zien hoe je sterker kunt worden door je eigen leider te zijn. We helpen mensen hun verborgen potentieel te ontdekken en optimaal in te zetten. Zodat zij goed tot hun recht komen. Hun kennis en creativiteit beter benutten. Zich op de juiste plek weten en de organisatie versterken.