Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Men-your-management

Durf jij de teugels aan te trekken of juist los te laten ?

Tijdens deze Men-Your-Management sessie ontwikkelen uw deelnemers onder begeleiding van onze trainer de inzichten en vaardigheden die nodig zijn ter verbetering van het persoonlijke leiderschap en de samenwerking.

Men-en managementtechnieken zijn zodanig met elkaar vervlochten dat ze elkaar verduidelijken en versterken. Door de aanvullende inzichten en vaardigheden zullen de deelnemers zich in meer positieve zin kunnen onderscheiden. In deze Men-Your-Management sessie zal veel aandacht besteed worden aan het vergroten van de vaardigheden door onder andere praktijkoefeningen met aangespannen paarden.

Bij de sessie met paarden wordt een enkelspan en tweespan ingezet waarmee de deelnemers aan de slag gaan, ieder met zijn eigen kwaliteiten.

Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om met een vierspan paarden "gas erop" de Oirschotse bossen en heide te gaan verkennen, waarbij de sfeer wordt bepaald door de buitenlucht, de geur van leer en de paarden.

Samenwerken, samen een team vormen is daarbij heel belangrijk.

Professionele begeleiding

KOOK&COACH, training en advies werkt samen met een van onze beste menners van Nederland

Bert Brans van Steenhof Stables.

Hij vindt het fantastisch om mensen te laten ervaren dat ze beter worden in wat ze doen. In de trainingen met Bert staan lef en leiderschap en plezier hoog in het vaandel.

Het vergroten van het eigen vermogen van mensen en organisaties.

De sfeer wordt bepaald door de buitenlucht. Casual warme kleding is dan ook gewenst. Elke sessie is anders, enerzijds omdat uw Men-Your-Management sessie een gewenst programma heeft en anderzijds dat het zich voor een groot deel buiten afspeelt en we met paarden werken. Ook de weersomstandigheden zijn van invloed, al laten we ons door regen niet weerhouden.

Training is maatwerk

Men-Your-Management kunnen wij u aanbieden in verschillende programma's. Onze programma's kunnen moeiteloos worden aangepast aan uw specifieke wensen.

        

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag mail dan naar info@kook-coach.nl.

Testimonials

Kortom: je krijgt kansen, benut nieuwe mogelijkheden, gaat concrete uitdagingen aan en kan jezelf zijn.

"Wil je nogmaals bedanken voor de passie die jij met deze training hebt ontplooid met het enthousiasme van Berry en Bert. Medewerkers zijn bewust geworden van hun gedrag en durven nu dingen los te laten en andere juist meer de teugels aan te trekken, bedankt ! Ik vond het echt grandioos, complimenten voor de manier waarop jullie het hebben  georganiseerd. "

Een blijde ondernemer

Comments are closed.