Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Training

IMG_0009

KOOK&COACH, training en advies verzorgt trainingen- en coaching- trajecten voor bedrijven, organisaties, leidinggevenden, medewerkers, clubs, groepen, teams en individuele personen.

De trainingen van KOOK&COACH worden op maat gemaakt en zijn op de praktijk afgestemd met veel oog voor de mens en het team.

Dat betekent dat KOOK&COACH niet alleen de gewenste vaardigheden traint, maar dat KOOK&COACH zich ook richt op de gewenste gedragsverandering(en) door inzet van coach technieken gericht op de groep en/of op het individu. Door deze aanpak is het effect veel groter en het nieuwe gedrag direct zichtbaar. KOOK&COACH traint met kleine groepen, waardoor we veel ruimte hebben voor deze groepsgerichte- en individuele- aandacht.

Ervaren, voelen en begrijpen.
 KOOK&COACH slaat een brug naar bewust omgaan met persoonlijke inzichten, verantwoordelijkheden en de logische gevolgen van stappen die mensen wel of niet nemen.

Tevens verzorgt KOOK&COACH advies op maat!

Wat kunnen wij u nog meer bieden :

Klantvriendelijkheid

  • Een dynamische, praktische training waarin alle facetten worden belicht. Zelfreflectie in mijn taken & bewust omgaan met gedrag en contact maken vormen de basis van deze training;

Communicatie en feedback

  • Met behulp van spel elementen en communicatievormen worden oude patronen doorbroken en nieuwe connecties gemaakt. Feedback en intervisie zijn hierin belangrijke onderdelen.

DiSC

  • DiSC is een instrument dat diverse kenmerken meet van menselijk gedrag. Het brengt de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart.

Leiderschap

  • Leidinggeven is een vaardigheid en een vak. Aan het hoofd van een team vormt u een spil tussen medewerkers, beleid, organisatieveranderingen en uw persoonlijke visie. Wat is uw persoonlijke stijl ? Welke rol meent u aan en wanneer ? Bent u in staat om uw team in beweging te krijgen, te motiveren en te inspireren ? De leidinggevende van nu weet een antwoord op deze vragen te geven in uitlopende situaties.

 

Testimonials

Kortom: je krijgt kansen, benut nieuwe mogelijkheden, gaat concrete uitdagingen aan en kan jezelf zijn.

" een enorme belevenis om een training van KOOK&COACH mee te mogen maken. Wat een passie en enthousiasme stralen jullie uit , enorm bedankt daarvoor ! Het was een erg leuke middag waar we eindelijk wat aan gehad hebben "

Getekend enthousiast gemaakte deelnemer