Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Communicatie en feedback

Communicatie

Communicatie gaat over de interactie tussen mensen. Mensen kunnen niet 'niet communiceren' in gezelschap, wij communiceren dus altijd! Dit doen we bewust en onbewust.img_0584
De volgende zaken spelen daarbij een rol:

  •  Wat wil je overbrengen?
  •  Breng je ook echt over wat je wilde overbrengen?
  •  Wat breng je onbewust over?
  •  Hoe zorg je ervoor dat je gesprekspartner geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt?
  •  Begrijpt de ander wat je zegt?
  •  Hoe reageer je als de ander het niet begrijpt?

Als je effectief communiceert, neem je verantwoordelijkheid voor het succesvol overbrengen van je boodschap. Als je eenmaal de interesse van je gesprekspartner hebt gewekt, wordt het al een stuk makkelijker, maar dat is niet niet het enige waar jij je druk over moet maken. Is hetgeen de ander oppikt ook datgene wat jij wilde uitzenden, of interpreteerd de ander het anders? Waar ligt dat aan? Wat kun je eraan doen? Hoe reageer jij als het je overkomt?

Feedback

Een van de belangrijke aspecten van interactie tussen mensen is het geven en ontvangen van feedback! Zonder fimg_8913eedback kunnen mensen niet groeien in hun doen en laten. Zonder feedback zal een team nooit beter worden, effectiever kunnen samenwerken en succesvoller zijn in de uitvoering van hun taken.

Ook daar is dus het bovenstaande rijtje op van toepassing, want feedback gaat natuurlijk ook over communiceren.

 

COMMUNICATIE / FEEDBACK, KOOK&COACH en U:

Omdat feedback zo ontzettend belangrijk is en vaak best lastig is om te geven en/of te ontvangen, is feedback een rode draad in de training effectief communiceren. Verder train je hoe je de aandacht van de ander wekt en hoe jij je boodschap helder overbrengt. Je wordt effectiever in de communicatie met collega's, vrienden, familie en klanten.

Testimonials

Kortom: je krijgt kansen, benut nieuwe mogelijkheden, gaat concrete uitdagingen aan en kan jezelf zijn.

" een enorme belevenis om een training van KOOK&COACH mee te mogen maken. Wat een passie en enthousiasme stralen jullie uit , enorm bedankt daarvoor ! Het was een erg leuke middag waar we eindelijk wat aan gehad hebben "

Getekend een "in den beginne negatieve" medewerker