Een professioneel bureau voor training en coaching met een uniek concept, waar mensen groeien, met humor en plezier!

Meer of weer passie voor je werk nodig?

De dingen waar je het meest van geniet kan worden gedefinieerd als passie. Maar vaak komt het voor dat je gewoon de dingen doet die voorbij komen in je leven en de zaken waar je echt passie voor hebt schuif je op naar een later tijdstip. Helaas komt het maar al te vaak voor dat later nooit gebeurt. Redenen als “ik heb er geen tijd voor”, dan moet ik iets nieuws leren of dat gaat me geld kosten houden je tegen om die dingen te doen waar je van houd. Maar men vergeet dat met passie voor je werk je leven veel aangenamer wordt.
 
Wist je dat heel veel mensen geen passie voor het werk hebben wat ze jaar in jaar uit doen? En dat ze niet eens weten wat hun passies zijn? Vaak hoor je ook was het maar weer vrijdag. Het is werkelijk verbazingwekkend om te zien dat mensen maar 2 van de 7 dagen willen leven. De illusie van een veilige baan en pensioen is blijkbaar belangrijker dan een leven waarin je je passie kwijt kan.
 
Stel je zelfs eens de volgende vragen:
 
    Maakt je werk je gelukkig?
    Voel je passie voor je werk?
    Doe je werk waar je goed in bent en dat je leuk vindt?
 
Als je dit beantwoord met nee maar je wilt je passie echt gaan uitvoeren, dan is dit het moment om actie te gaan ondernemen.
 
Zoek de passie waarvan je voor jezelf kan zeggen als je ochtends op staat hé, ik heb verschrikkelijk veel zin om dit te doen vandaag.
Ontdek passie !!!!! Ontdek hoe het voelt om werk te doen dat voor jouw belangrijk is en om geld te verdienen met het ervaren van je passies, en dat iedere dag. Het zal niet alleen voor jezelf van invloed zijn maar ook voor de mensen om je heen.
 
Gebruik dagelijks je unieke talenten en besteed je tijd aan de dingen waar je passie voor hebt.
Laat je inspireren door de mensen waarmee je werkt. Geniet ……..
 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.